Andreea Rizescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Din nou alaturi de HOSPICE.

1,350 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg pentru HOSPICE pentru ca stiu ca si eu am un rol in a face lumea aceasta un pic mai buna si pentru ca admir initiativele si mai ales, rezultatele lor in Romania.

Te invit sa fii alaturi de noi intr-un demers simplu, de a intinde o mana de ajutor unor necunoscuti cu probleme grave de sanatate.

Iti multumesc.

Alerg pentru Hospice pentru ca stiu ca si eu  am un rol in a face lumea aceasta un pic mai buna si pentru ca admir initiativele si mai ales, rezultatele lor in Romania.

Te invit sa fii alaturi de noi intr-un demers simplu, de a intinde o mana de ajutor unor necunoscuti cu probleme grave de sanatate.

 

Iti multumesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

11 Donatii

02 oct 2015
29 sep 2015
Go, Rizi!
22 sep 2015
22 sep 2015
Bafta, Andreea! Esti minunata! :)
22 sep 2015
22 sep 2015
22 sep 2015
21 sep 2015
Bafta multa, Andreea! :)
21 sep 2015
Mult succes!
21 sep 2015
Mulțumesc pentru inspirație, Andreea! Să ne vedem cu bine la linia de sosire!:-)
21 sep 2015