Andreea Alexandra Scarlat - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Motivația aduce mișcare, mișcarea aduce viață.

180 RON Donatii stranse
36% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Andreea și-mi place să alerg. Nu alerg de când mă știu, însă, când am descoperit această pasiune, am simțit că mă regăsesc: este momentul în care simt că orice e posibil și că totul prinde contur prin simpla mea voință.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

4 Donatii

Marius Hadimbu

50 RON
Succes Alexandra !
18 sep 2015

Madalina Lungu

50 RON
18 sep 2015

George Dragomir

50 RON
Go hard!
17 sep 2015

Dan Paun

30 RON
Succes.
17 sep 2015