Irina Barla - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE.

180 RON Donatii stranse
36% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hi!

 I am Irina and it's my first time in a marathon. Because I cannot cover the whole distance by myself, I am going to share the 42 kilometers with other three beginners in jogging. Preparing for this challenge was an opportunity to meditate - why am I doing this? - and to rejoice because the answer is easy: I know that my share together with your    contribution and HOSPICE Casa Sperantei will keep its goal to bring a smile on the faces of the people less fortunate than us. Thank you all!

 Sunt Irina și alerg prentru prima data la un Maraton. Pentru că încă nu pot acoperi singură toată distanța, voi împărți cei 42,195 de kilometri cu alți trei începători în ale alergatului. Pregătirile pentru porția mea au fost deopotrivă prilej de meditație - de ce fac asta? - și de bucurie, pentru că răspunsul a fost simplu: știu că picătura mea se va aduna cu picătura ta, donatorule (drag prieten sau necunoscut) , și HOSPICE Casa Sperantei își va putea onora misiunea de a aduce zâmbet și acceptare celor mai puțin norocoși decât noi. Îți mulțumesc! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

4 Donatii

Radu Horia Dorcioman

75 RON
02 oct 2015

Radu Horia Dorcioman

30 RON
Spor si respect!
01 oct 2015

Mihaela Carlan

50 RON
Success Irina!
24 sep 2015

Laszlo Bodor

25 RON
Multumim Irina si succes!
17 sep 2015