Daniel Bujorean - Fundația HOSPICE Casa Speranței

M-am antrenat 30 de ani pentru această cursă…

103 RON Donatii stranse
20.6% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt aproape 30 de ani de când mă antrenez, cu intermitențe, pentru cursa din 4 octombrie de la Maratonul Internațional București.

 

Voi alerga prima mea cursă oficială și sunt onorat deoarece, deși nu consider această cursă un scop în sine, este cu siguranță un mijloc prin care pot și eu să mă implic, arătând astfel solidaritate și empatie, nu opusul acestora.

 

Alerg pentru aceia care sunt încercați de boli grave și care au nevoie de dragostea și grija noastră. Voi dedica, așadar, cursa mea copiilor și adulților îngrijiți gratuit la HOSPICE Casa Speranței.

 

Mizez, în primul rând, pe susținerea Dnei Ana Bujorean pentru că face parte din familie dar primesc și donații mici.  Aș dori totuși să subliniez că toate donațiile sunt binevenite, benevole și direct proporționale cu mărimea inimilor.

 

De asemenea, multumesc anticipat și colegilor mei de la Ensight Management Consulting pentru donațiile lor.

 

Cu prietenie,

Daniel

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

3 Donatii

Go Go Go!
03 oct 2015
23 RON
Astazi, o vanzatoare ametita mi-a dat restul gresit, am primit cu 23 de lei mai mult. Eram deja in ploaie si ma indepartasem de magazin. M-am gandit sa iti dau tie acesti bani, ca sa ii dai mai departe pentru o cauza buna.
28 sep 2015
Zic sa deschid seria de donatii...
22 sep 2015