Diana Budureanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Schimb kilometri pentru demnitate!

350 RON Donatii stranse
35% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cred că toate persoanele ce sufera de boli grave sau incurabile în stadii avansate au dreptul să beneficieze de servicii specializate de îngrijire paliativa, iar familiile acestora trebuie să aibă acces la servicii de sprijin şi consiliere. In aceste momente sensibile cand puterea celor implicati ajunge la zero, e nevoie de un ajutor extern astfel incat sa poata trece peste aceasta perioada intr-un mod decent. HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este organizația medicală non-profit care ajuta in acest sens in Romania de peste 20 de ani.

Pe 4 octombrie alerg la Maratonul Bucurestiului pentru a putea sustine in continuare activitatea HOSPICE si pentru ca alte persoane si familiile lor sa poata avea parte de tratament si suport gratuit in momentele cele mai dificile pentru ei.

Fiti alaturi de mine si ajutati-ne sa oferim DEMNITATE!

Orice donatie, de orice valoare, va face foarte mult bine! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

2 Donatii

Miruna Constantinescu

150 RON
Sa bati recordul :)
25 sep 2015

Diana Budureanu

200 RON
25 sep 2015