Stafeta HOSPICE - 24h la SkyRun 2016

 

Stafeta HOSPICE Casa Sperantei Fundația HOSPICE Casa Speranței

3.75% Complete
150 RON
Donations raised
4,000 RON
Target
2
Donations
I want to donate!

Alexandru Suciu

 

Om liber, omul marii. Binecuvantat de Dumnezeu, vreau sa pot sa dau macar putin inapoi din ceea ce am primit. Egoist, am urcat pana acum mii de scari numai pentru mine, insa pe 24 ianuarie 2016 vreau sa urc toate cele 34 de etaje si 680 de trepte ale Sky Tower in continuu, si nu numai o data, ci intr-o stafeta de 24 de ore, alaturi de alti 5 oameni buni. De data asta, am ales sa alerg pentru o cauza cu care rezonez, si anume Fundatia HOSPICE Casa Sperantei.

Alerg pentru unul dintre pilonii oricarei societati civilizate, pentru sanatate. Pentru un viitor putin mai luminos pentru cei ce raman cu durerea. Pentru cei ce nu mai pot sa alerge. Pentru cei aflati in suferinta. Si pentru cei care merita sa fie ajutati in ultimele momente.

Eu mi-am propus 4 ore de efort continuu si strangerea a 500 de lei, insa inima imi tresalta de bucurie la gandul ca am putea sa strangem mai mult de atat. Indiferent cat decideti sa donati pentru aceasta cauza (10 lei, 20 lei, 50 lei sau mai mult de atat), vreau sa va multumesc anticipat si sa va asigur ca donatia voastra este inainte de orice altceva, o fapta buna, si nu o cheltuiala. Dumnezeu sa va binecuvanteze !

La final, va las niste cuvinte care imi sunt foarte dragi:

"The cure for anything is salt water. Sweat, tears or the sea" (Isak Dinesen)

Semnat,

Omul Mării

 

Bogdan Racovita

Dupa experienta unui semimarathon am decis ca la inceputul  anului 2016 sa particip la aceasta competitie SkyRUN unde voi urca 34 de etaje (680 de trepte). Voi participa la cursa de 24 de ore pentru a sustine cauza HOSPICE Casa Sperantei si anume de a le oferi pacientilor o ingrijire paliativa de calitate.

Fiecare dintre noi putem face o fapta buna, asa ca am nevoie de ajutorul vostru. Doneaza si tu.

 

Costi Manescu

 Salut, sunt Costi Manescu si m-am alaturat cu mare bucurie stafetei HOSPICE Casa Sperantei la SkyRun 2016. Pentru mine este o noua provocare pe care cu siguranta o voi trece cu gandul la pacientii cu boli incurabile ajutati de HOSPICE Casa Sperantei.

 “Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nicio speranta”   Ion Luca Caragiale

 

Stefan Duhovnicu

Fiecare treapta din viata ne invata intotdeauna ceva.

Fiecare treapta din viata are impact diferit pentru fiecare din noi.

La SkyRun vom urca impreuna pentru toti cei care nu pot sa o faca. Nu ii lasam in urma!

Suntem alaturi de ei. Sunt ai nostri.

Orice suma donata contribuie la serviciile HOSPICE Casa Sperantei de ingrijire paliativa, acasa si in spital, pentru copiii si adultii care infrunta o boala incurabila.

Fiti alaturi de ei in aceasta incercare!

 

Traian-Cristian David-Matei

Salutare,

Numele meu este Traian-Cristian David-Matei si alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei la SkyRun 24 Challenge 2016 :)

Sunt in continuare alaturi de HOSPICE Casa Sperantei, pentru care am alergat la Semimaraton Brasov 2014, Sky Run 2013 si 2014, Maratona di Roma 2015 si Marathon de Paris 2015, am patinat in cadrul campaniei “Alearga de ziua ta!” cu Ana-Maria Branza si am inotat la Ultra Swim 2014 :D

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate, neguvernamentala, infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls. Scopul ei principal este introducerea si dezvoltarea serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative ;)

Sunt recunoscator pentru oportunitatea din acest an pentru a face parte din echipa de stafeta a HOSPICE Casa Sperantei la SkyRun 24 Challenge 2016. Reprezinta o adevarata provocare pentru mine si o treapta mai aproape de obiectivul meu pentru stabilirea recordului mondial la alergarea de 24 de ore pe scari :P

Impreuna putem reusi :)

Multumesc :D

 

George Enescu (retras din motive de sanatate)

Te-ai intrebat vreodata cat de aproape este sfarsitul? Cel mai probabil aceasta idee iti da fiori si de aceea ai incercat sa o eviti. Exista insa persoane aflate in ipostaza in care sfarsitul este o certitudine. Si atunci ce ramane de facut? Personal, imi este imposibil sa raspund la aceasta intrebare. Dar exista o echipa care stie foarte bine ce are de facut, reprezentata de Fundatie HOSPICE Casa Sperantei. Si cu aceasta ocazie iti propun un pact.
Daca imi esti prieten, am increderea ca impartasesti aceleasi viziuni despre viata ca si mine. Am certitudinea ca stii cat de importanta este activitatea fizica si ce impact are aceasta asupra unui individ sau asupra unei comunitati. Si mai am increderea ca vei sustine neconditionat aceasta cauza. Gandeste-te doar ce si cat ai fi dispus sa sacrifici stiind ca maine este ultima zi in care vei mai putea alerga.
La polul opus, daca nu ma simpatizezi (si stiu ca nu sunteti deloc putini), te provoc la un duel. Tu donezi, iar pentru fiecare 10 lei donati eu voi urca in alergare 34 de etaje. Pana cand? Ei bine, tu decizi. Exista insa o limita de 24 de ore in care vei putea castiga acest duel ;)

 

Tudor Butu

 

Am acceptat provocarea de a alerga in cadrul Stafetei HOSPICE Casa Sperantei pentru a sustine activitatea Fundatiei HOSPICE de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile.

Mi-am propus sa urc de 30 de ori cele 34 etaje cu gandul la Sfantul Ioan Scararu, care descrie urcusul duhovnicesc ca o trecere prin treizeci de trepte.

Doamne ajuta    


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Alearga in Team HOSPICE la SKYRUN - maratonul de alergare pe scari in cea mai inalta cladire din Romania – Bucharest Sky Tower, pe 23 ianuarie 2016. O cursa contra timp, pe scari, 34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune. Vei participa intr-o competitie plina de energie, te vei bucura de privelistea Bucurestiului vazut din cel mai inalt punct si nu in ultimul rand, ne vei sustine servi

 

2 Donations

18 Jan 2016
Colegi - intram in linie dreapta cu antrenamentele. Dreapta dar verticala, cu trepte! Spor la antrenamente, ne vedem sus!
15 Jan 2016
Stafeta HOSPICE Casa Sperantei : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Stafeta HOSPICE - 24h la SkyRun 2016