Alerg pentru HOSPICE

 

Silviu Topoloi Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
401 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
4
Donații

Salut, numele meu este Silviu si alerg la Semimaratonul Bucuresti pentru HOSPICE Casa Sperantei.

Imi place sportul si totodata imi place sa fiu de folos oamenilor si simt ca prin aceasta participare voi fi si eu o picatura in oceanul de ajutor pe care acesti oameni minunati il ofera cu atata dragoste.

Aceata cursa reprezinta pentru mine o provocare fiind primul semimaraton la care particip. Pana acum am alergat pe distante scurte, dar acum voi trai pentru prima data emotia unui astfel de eveniment si ma bucur ca voi face acest lucru alaturi de Hospice.

Imi doresc sa participe cat mai multi oameni la acest eveniment pentru ca impreuna sa oferim o mana de ajutor celor care au nevoie.

Va astept cu donatii pentru a sustine aceasta cauza!Am incredere ca impreuna putem reusi! 

Multumesc anticipat!




Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la SemiMaratonul Internațional București pe 17-18 mai 2014! Dacă ești pregătit pentru această provocare și îți dorești să strângi fonduri pentru HOSPICE Casa Speranței, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înregistrare de mai jos. Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm ca efortul

 

4 Donații

01 Jun 2014
105 RON
08 May 2014
Succes!
25 Apr 2014
26 Mar 2014