Marian Mihai - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi urmez pasiunea pentru a darui un zambet

220 RON Donatii stranse
73.333333333333% Complete
300 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg ca sa vad cat de departe pot ajunge. Alerg pentru a evada din banal. Alerg pentru ca astfel raman modest. Alerg cu gandul la linia de sosire si pentru a savura aventura pana la ea. Alerg pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de ceva. Alerg pentru ca, daca as merge, ar dura prea mult, iar eu sunt decis sa termin cateva lucruri in aceasta viata. Alerg pentru ca, multa vreme dupa ce urmele pasilor mei se vor fi sters, sper sa pot inca inspira vreo cativa oameni sa renunte la confortul cotidian.

Alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei, pentru a ajuta copiii aflati in suferinta.

Ii poti ajuta donand orice suma.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

6 Donatii

15 apr 2016
Mult succes si felicitari pt initiativa! :)
07 apr 2016
07 apr 2016
06 apr 2016
never stop!
05 apr 2016

Anonymous

50 RON
Succes :D
01 apr 2016