Ana Mistreanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Vino si tu alaturi de mine si de HOSPICE! Alearga sau doneaza!

420 RON Donatii stranse
84% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 15 mai 2016 voi alerga la OMV Petrom Bucharest Halfmaraton pentru Fundatia HOSPICE si ma bucur si sunt recunoscatoare pentru ca pot sa ii sprijin pe cei care infrunta boli incurabile.

 

Te invit si pe tine alaturi de noi. Alege ceea ce ti se potriveste.

Daca vrei sa alergi in echipa HOSPICE, vino cu mine pe 15 mai!

Daca doresti sa sustii financiar cauza HOSPICE, doneaza orice suma de bani poti pana pe 15 mai! Fiecare ajutor este important pentru tratamentul copiilor si adultilor aflati in ingrijirea HOSPICE Casa Sperantei.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

5 Donatii

Multumesc!
16 mai 2016
Mult succes Ana
09 mai 2016
Multumesc Mirelei si lui Laurentiu Serghie pentru donatie si sustinere!
05 mai 2016
20 RON
22 apr 2016
21 apr 2016