Ciprian Ioan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Ciprian alearga la Semimaratonul Bucuresti pentru HOSPICE

596 RON Donatii stranse
85.142857142857% Complete
700 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Voi alerga si anul acesta pentru HOSPICE. Am vizitat sediul lor si pot spune ca am si mai mare incredere acum ca banii proveniti din donatii ajung pe maini bune. Asa ca haideti sa facem un mic efort pentru cei mai putin norocosi care se afla in ingrijirea HOSPICE Casa Sperantei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

6 Donatii

Anonymous

100 RON
Stiu ca ai facut candva "schimb de donatii" - mi s-a parut un gest minunat. Intre timp ai alergat semimaratonul, stiu, considera asta un avans pentru urmatoarea provocare, oricare ar fi ea
01 oct 2016
Go go go!!
12 mai 2016
25 apr 2016
25 apr 2016
Ne vedem la start :D
25 apr 2016
25 apr 2016