Andrew Le Poidevin - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Andrew's Bucharest International Half Marathon page

1,150 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

I'm running the Bucharest Halfmarathon for HOSPICE Casa Sperantei because of the fabulous work they do with cancer patients Thank you for sponsoring me in memory of Geta Craciun. Most of you know how I love running. I'm a bit of a freak in that way. For me it is a great way to get rid of all the stress, keep fit and feel good. I love it. 

I loved Geta - Tiberiu's mother. She was a remarkable woman. HOSPICE Casa Sperantei supported her so much. So it is brilliant to have this opportunity to support them.  

If you’d like to make a donation to HOSPICE Casa Sperantei I’d be very grateful, as it will help them continue their amazing work. Thank you.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

9 Donatii

Good luck Andrew !
09 mai 2016
Good luck!
02 mai 2016
27 apr 2016

Anonymous

90 RON
26 apr 2016
Good job. Keep it up.
26 apr 2016
26 apr 2016

Anonymous

150 RON
18 apr 2016

Anonymous

100 RON
Hai, Andrei!
11 apr 2016
10 apr 2016