Gabriel Mistodie - Fundația HOSPICE Casa Speranței

We can Run to make the world better

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Deoarece sunt implicat în campania de promovare a semimaratonului București, am hotărât sa fac ceva și pentru cei care nu pot participa la acesta. Cum alergarea mă face fericit, am simțit că trebuie să aduc zâmbetul pe buzele celorlalți, mai ales pe ale celor care trec prin perioade grele ale vieții. 

Cu toții știm cel puțin câte o poveste tristă, dar dacă la fiecare poveste tristă ar fi în jur oameni precum cei de la HOSPICE Casa Speranței lucrurile ar fi mult mai bune. 

Cred cu adevărat în misiunea HOSPICE si voi alerga la semimaratonul Petrom pentru a-i ajuta să aducă zâmbete celor care suferă.

Poți ajuta și tu donând orice sumă.

Gabriel 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!