Adrian Stefan Gleja - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg 21km si adun zambete pentru HOSPICE

1,000 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De fiecare data cand alerg, zambesc. Anul acesta mi-am propus sa impart zambetele mele cu cei care au cea mai mare nevoie de ele. 

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este alaturi de persoanele diagnosticate cu boli incurabile, adulti sau copii.

 Ajuta si tu! Orice suma de bani pe care o adunam impreuna este mai mult decat binevenita. La final, donatiile se transforma nu doar in fapte bune, ci si in zambete si alinare pe chipul celor pe care ii iubim. 

 Nu avem nevoie de un motiv anume pentru a face fapte bune si nici nu trebuie sa asteptam sarbatorile pentru a arata ca avem un suflet cald.

 Faptele bune trebuie sa se intample in fiecare zi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

BUCHAREST INTERNATIONAL HALF MARATHON ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

10 Donatii

Anonymous

30 RON
14 mai 2016
Succes in demersul tau!
14 mai 2016
Multa bafta Adrian !
14 mai 2016
Dar din dar se face rai! :)
13 mai 2016

Anonymous

75 RON
Baftă, Bibi! :)
10 mai 2016
Ma bucur ca pot ajuta si iti apreciez dedicarea. La multi ani fericiti!
26 apr 2016

Anonymous

300 RON
12 apr 2016
50 RON
Ofer un zâmbet!
11 apr 2016
Good luck !
06 apr 2016

Anonymous

50 RON
06 apr 2016