Alerg 21km si adun zambete pentru HOSPICE

 

Adrian Stefan Gleja Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,000 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
10
Donations
I want to donate!

De fiecare data cand alerg, zambesc. Anul acesta mi-am propus sa impart zambetele mele cu cei care au cea mai mare nevoie de ele. 

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este alaturi de persoanele diagnosticate cu boli incurabile, adulti sau copii.

 Ajuta si tu! Orice suma de bani pe care o adunam impreuna este mai mult decat binevenita. La final, donatiile se transforma nu doar in fapte bune, ci si in zambete si alinare pe chipul celor pe care ii iubim. 

 Nu avem nevoie de un motiv anume pentru a face fapte bune si nici nu trebuie sa asteptam sarbatorile pentru a arata ca avem un suflet cald.

 Faptele bune trebuie sa se intample in fiecare zi!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu concurăm unii împotriva celorlalți, ci alergăm cu toții pentru o cauză comună: susținerea serviciilor de îngrijire paliativă a copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă și a

 

10 Donations

Anonymous

30 RON
14 May 2016

Alina Eftinoiu-Puiu si Cristi Eftinoiu

51 RON
Succes in demersul tau!
14 May 2016
Multa bafta Adrian !
14 May 2016
Dar din dar se face rai! :)
13 May 2016

Anonymous

75 RON
Baftă, Bibi! :)
10 May 2016
Ma bucur ca pot ajuta si iti apreciez dedicarea. La multi ani fericiti!
26 Apr 2016

Anonymous

300 RON
12 Apr 2016

Alin

50 RON
Ofer un zâmbet!
11 Apr 2016
Good luck !
06 Apr 2016

Anonymous

50 RON
06 Apr 2016
Adrian Stefan Gleja : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg 21km si adun zambete pentru HOSPICE