Adina Bahcevanii - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Pentru zambetele celor care sufera

1,350 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Toti stim cel putin o poveste dureroasa despre o persoana care sufera de o boala incurabila. Ultimele clipe de viata inseamna multa confuzie, teama si durere pentru bolnavi si familiile lor. HOSPICE face o munca nobila in care eu cred cu putere: ajuta gratuit bolnavii incurabili pentru cresterea calitatii vietii. Ingrijirea paliativa aduce alinare in acele momente dureroase, ajutand la imbunatatirea starii generale a bolnavului prin controlul simptomelor suparatoare si consiliere psihologica.

Voi alerga pe 15 mai pentru a sustine misiunea HOSPICE si zambetele celor care sufera.

Ajuta-ne si tu! Orice suma donata inseamna enorm!

.......................

We all know at least one painful story about somebody suffering from an incurable illness. The last moments of life mean lots of confusion, fear and pain for the patients and their families. HOSPICE does a great work in which I strongly believe: provides free of charge care for the terminally ill patients to improve their quality of life. The palliative care brings comfort in those moments, helping to improve the general condition by controlling the symptoms, relieving pain and providing psycho-emotional support.

I will run on the 15th of May to support the mission of HOSPICE and the smiles to those in need.

You can help too! Any donation means a lot!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

7 Donatii

300 RON
14 mai 2016
10 mai 2016
Love u!
21 apr 2016
100 RON
Laudabila initiativa! Felicitari!
16 apr 2016
15 apr 2016
300 RON
Cu drag! Sper sa strangi cat mai multe! :-)
14 apr 2016
13 apr 2016