Roxana Popa - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi voi continua si anul acesta pasii catre speranta!

210 RON Donatii stranse
21% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am 39 de ani si am inceput sa alerg acum 3 ani. Am descoperit acest sport si am inceput sa-l indragesc tot mai mult. Ma antrenez si particip la concursuri atat pentru mine, pentru a da un exemplu copiilor mei cat si pentru a-i ajuta pe altii. Ca si anul trecut, pe 15 mai, voi participa la Semimaratonul Bucuresti alaturi de Team HOSPICE!

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei aduce zambete si alinare in viata celor ce se confrunta cu o boala incurabila, oferindu-le ingrijire paliativa, atat in unitati moderne, cat si la domiciliu. Fiti alaturi de mine! Le putem oferi posibilitatea de a lupta cu aceasta boala mai usor! Orice suma donata este binevenita! Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

4 Donatii

30 RON
13 mai 2016
02 mai 2016
28 apr 2016
Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.
28 apr 2016