Cristian Rosca - Fundația HOSPICE Casa Speranței

1000 de zambete si sperante

700 RON Donatii stranse
70% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Acum aproape 1 an, de 1 mai, am inceput sa alerg. Pentru mine. In cei 1000 km am invatat sa zambesc mai mult si sa ma bucur de fiecare clipa in natura. Sa ma simt norocos.

Incepand de astazi insa, vreau sa aduc un zambet si pe chipul celor care se lupta pentru dreptul la fiecare clipa de viata.

Alerg incepand de anul acesta in echipa Team HOSPICE la Semimaratoul Bucuresti, pentru toti cei care au nevoie de un zambet si de speranta. De ajutorul nostru, care e urias pentru ei – si poate mic si nu atat de semnificativ pentru noi.

Prin urmare, vreau ca fiecare kilometru sa il alerg cu gandul alaturi de aceia care au donat pentru speranta si viata. Fiecare kilometru inseamna 1 leu si contez pe ajutorul tuturor prietenilor mei si a celor care ma cunosc , pentru a strange forta a 1000 “lei” pentru a-i ajuta pe pacientii primului centru complet de ingrijiri paliative pentru pacienti cu boli incurabile din Romania.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

6 Donatii

O donatie mica pentru oameni cu suflet mare.
16 mai 2016
13 mai 2016

Anonymous

100 RON
Succes!
04 mai 2016
100 RON
28 apr 2016

Anonymous

150 RON
11 apr 2016

Anonymous

150 RON
Asa facem diferenta.
11 apr 2016