Adriana Georgescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg primul meu semimaraton pentru HOSPICE Casa Sperantei

435 RON Donatii stranse
100% Complete
350 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu sunt Adriana, una din Balerinele lui Soare, si m-am apucat de alergat constant si sustinut acum un an de zile, iar de 6 ani sunt voluntar Hospice. In tot acest timp am invatat ca sprijinul este esential pentru a trai cu demnitate fiecare clipa si am cunoscut oameni care fac un pas in fata pentru cei de langa ei. Pacientii Hospice duc zi de zi o lupta cu boala si au nevoie de clipe de alinare si de tot suportul necesar pentru a avea o viata linistita si demna.
Pe 15 mai eu voi alerga primul meu semimaraton pentru a reda demnitatea pacientilor Hospice Casa Sperantei. Cu sau fara tutu la purtator, voi alerga cu aceeasi forta si determinare pe care am avut-o anul trecut, ba mai mult.
Sustine-ma si tu anul acesta, printr-o donatie, iar impreuna putem contribui la cresterea calitatii vietii bolnavilor incurabili.
Iti multumesc si te astept la Bucharest Half Marathon 2016!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

7 Donatii

Sa lupti in continuare si sa-i ajuti , fiindca sunt mandra de realizarile tale.
20 mai 2016
11 mai 2016

du Soleil

100 RON
05 mai 2016

Iuli

30 RON
Go, go, Ari!
20 apr 2016
Sa ma astepti la final cu diclofenacu', ajung si eu la un moment dat.
19 apr 2016
Go go go!!! >:D<
18 apr 2016

Anonymous

30 RON
18 apr 2016