Alerg primul meu semimaraton pentru HOSPICE Casa Sperantei

 

Adriana Georgescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
435 RON
Donations raised
350 RON
Target
7
Donations
I want to donate!
Eu sunt Adriana, una din Balerinele lui Soare, si m-am apucat de alergat constant si sustinut acum un an de zile, iar de 6 ani sunt voluntar Hospice. In tot acest timp am invatat ca sprijinul este esential pentru a trai cu demnitate fiecare clipa si am cunoscut oameni care fac un pas in fata pentru cei de langa ei. Pacientii Hospice duc zi de zi o lupta cu boala si au nevoie de clipe de alinare si de tot suportul necesar pentru a avea o viata linistita si demna.
Pe 15 mai eu voi alerga primul meu semimaraton pentru a reda demnitatea pacientilor Hospice Casa Sperantei. Cu sau fara tutu la purtator, voi alerga cu aceeasi forta si determinare pe care am avut-o anul trecut, ba mai mult.
Sustine-ma si tu anul acesta, printr-o donatie, iar impreuna putem contribui la cresterea calitatii vietii bolnavilor incurabili.
Iti multumesc si te astept la Bucharest Half Marathon 2016!

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu concurăm unii împotriva celorlalți, ci alergăm cu toții pentru o cauză comună: susținerea serviciilor de îngrijire paliativă a copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă și a

 

7 Donations

Sa lupti in continuare si sa-i ajuti , fiindca sunt mandra de realizarile tale.
20 May 2016
11 May 2016

du Soleil

100 RON
05 May 2016

Iuli

30 RON
Go, go, Ari!
20 Apr 2016
Sa ma astepti la final cu diclofenacu', ajung si eu la un moment dat.
19 Apr 2016
Go go go!!! >:D<
18 Apr 2016

Anonymous

30 RON
18 Apr 2016
Adriana Georgescu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg primul meu semimaraton pentru HOSPICE Casa Sperantei