Adrian Gherghe - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Viata este despre alegeri, dar pana atunci cine alege pentru noi ?!

100 RON Donatii stranse
10% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu am hotarat! Pe 15 mai voi alerga 10.5 km – Cursa Individuala – pentru a sustine serviciile de ingrijire paliativa a celor aflati in ingrijirea HOSPICE Casa Sperantei. Este primul eveniment de acest gen la care particip si voi incerca sa imi depasesc limitele, sa trec peste barierele psihologice si peste oboseala, asa cum, zilnic, o multime de persoane lupta cu boli incurabile pentru simplul fapt ca maine soarele nu va intarzia sa apara. Vreau sa fiu partas la acest eveniment care din punctul meu de vedere exprima pura umanitate. Daca si tu vrei sa ii ajuti alearga alaturi de Team HOSPICE pe 15 mai sau doneaza cat consideri tu ca merita un copil care, desi nu a fost pus sa aleaga, a avut mai putin noroc decat tine. Zambeste! E gratis... :)

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

1 Donatii

Anonymous

100 RON
14 mai 2016