Andrei Brebulet - Fundația HOSPICE Casa Speranței

21 km impreuna

380 RON Donatii stranse
76% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare!

 

Mă numesc Andrei și sunt mândru că pot face parte din echipa HOSPICE și în acest an.

În 2015 am alergat 3 km pentru pacienții fundației, însă primăvara asta vreau să alerg 21km. Dar vă propun să îi parcurgem împreună, astfel:

 

Eu mă antrenez pentru a îi termina în cel mai bun timp al meu, iar voi mă puteți susține, printr-o mică donație. Nu vă cer mult, doar 20 de lei. Nu înseamnă mult pentru fiecare dintre noi, însă puși la un loc, pot aduce o mare bucurie unor oameni care înfruntă greutăți pe care noi putem doar să ni le imaginăm.

 

Deci, lucrăm împreună? Eu alerg, voi donați, iar la final primim multe zambete J

Vă mulțumesc!

Andrei


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

9 Donatii

Ai grija cu genunchiul ala, gorgeous! Altfel, smile and wave ;)
10 mai 2016
Si cu alte ocazii poti apela cu incredere. Sunt deschis la astfel de donatii.
09 mai 2016
Bravo Andrei ! Hai ca poti :) Spor la alergat si fundraising!
04 mai 2016

Anonymous

20 RON
20 apr 2016
Succes! :)
20 apr 2016
Facem intrecere?
20 apr 2016
Go, go, gooooooooo Andrei!
20 apr 2016
20 apr 2016