Maggie Chitoran - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alergam pentru HOSPICE!

300 RON Donatii stranse
20% Complete
1,500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

La fiecare start, emoțiile sunt copleșitoare. Abia atunci îți dai seama cât de mult contezi:  pentru familie, pentru prieteni, pentru cei care te încurajează de pe margine, dar mai ales pentru tine. Începi să mulțumești că ți-ai dat șansa să ajungi acolo, și poate cel mai mult că ești... întreg și că poți alerga.    De data asta suntem trei. Știm că împreună putem aduce speranță celor care poate nu o mai au, care prețuiesc infinit mai mult fiecare clipă, cei a căror existență ține fundamental doar de voința noastră de a-i ajuta.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

1 Donatii

Elena Lavinia Chițoran Muller

300 RON
14 mai 2016