Iustin Ilioiu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

ALERG CA SI CAND VIATA MEA AR FI IN JOC...PENTRU CA VIATA ALTORA CHIAR DEPINDE DE ASTA

675 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am sa-ti povestesc tie, oricine esti, de ce trebuie sa fii in general alaturi de oameni. De toti si de fiecare in parte. Acest text este despre mine si despre HOSPICE in aceeasi masura in care este despre tine si orice alta persoana de langa tine.

Este povestea noastra de zi cu zi, in care alergam de cele mai multe ori fara scop, doar ca sa se termine ziua cu ale sale apasari cotidiene. Iata o alergare care-si pierde sensul.

Particip la acest eveniment tocmai ca sa regasesc ce-am pierdut, tocmai pentru ca eforturile celor de la HOSPICE si ale oamenilor de care au ei grija asta inseamna - simpla bucurie de a fi, de a simti durerea muschilor cand mai faci un pas, de a-ti auzi propria respiratie sacadata, de a te asurzi inima care pompeaza sangele cu vuiet ca sa 
treci linia de finish.

Particip pentru toti cei care si-ar dori sa o poata face si nu pot si promit sa gasesc bucurie in lectia asta de viata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

7 Donatii

13 mai 2016
Hai sa fie cu noroc! Sunt tare mandra de tine, esti un om deosebit, lucru stiut deja si reconfirmat de gestul asta... te poti baza pe mine la orice initiativa de genul acesta, poate mai mult decat acum, cand nu am fost asa pe faza.. deci just say the word :D Si run, Forest, run!
12 mai 2016
Succes !
10 mai 2016

Anonymous

100 RON
06 mai 2016

Anonymous

70 RON
05 mai 2016
03 mai 2016

Anonymous

100 RON
Bravo, Iustin!
21 apr 2016