Tony Adam - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Daruiesc timp pentru HOSPICE!

250 RON Donatii stranse
50% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Viata este un echilibru intre a da si a primi.

Sunt bucuros sa-mi daruiesc timpul celor de la HOSPICE Casa Speranței care ofera  îngrijire paliativă gratuită copiilor și adulților care suferă de boli incurabile.

Sunt bucuros sa primesc un gand bun sau o donatie din partea voastra!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

BUCHAREST INTERNATIONAL HALF MARATHON ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

2 Donatii

150 RON
Sunt bucuros ca am putut ajuta.
26 apr 2016

Anonymous

100 RON
Bravo!
22 apr 2016