Oana Nicoloff - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alaturi de HOSPICE Casa Sperantei

110 RON Donatii stranse
22% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mă trezesc și adorm cu alergarea în minte. Alergarea (îmi) face bine! Haideți să fim alături de HOSPICE Casa Speranței!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

3 Donatii

Ionut

50 RON
Felicitari Oana!
14 iun 2016
Succes Oana!
08 mai 2016

Dada Iliescu

30 RON
Oana, extrem de sufletista si ambitioasa, pentru care alergarea a devenit un stil de viata! Felicitari pentru alegerea de a pune alergarea in slujba sanatatii!
27 apr 2016