George Lazar - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE!

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Imi place sportul, dar alergarea nu este preferata mea.

Dar eu sunt un norocos cu ce am primit de la viata: sanatatea, familia si prietenii mei.

Alergand la semi-maratonul Bucuresti, sustin eforturile fundației HOSPICE Casa Speranței, de a oferi clipe de normalitate persoanelor suferind de boli incurabile si familiilor acestora, prin programele lor de ingrijire paliativa.

Orice suma este bine-venita.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

4 Donatii

Targetu' ti l-ai atins. ;) Acu' sa te vad! :D Bafta duminica!
12 mai 2016
11 mai 2016

Anonymous

105 RON
08 mai 2016
300 RON
Un like pe facebook e ok dar nu suficient daca vrei sa ajuti cu adevarat.Asa ca ma bucur ca am prilejul sa fac o donatie din suflet pentru cei care au nevoie si sper sa sparg gheata si sa depasim targhetul cu ajutorul celor care-mi vor urma.
24 apr 2016