Adrian Popescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE!

530 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Prin participarea la acest eveniment doresc sa facem cat mai mult pentru pacientii cu boli incurabile si sa redam speranta unei vieti mai bune​.​​

 Fiecare dintre noi a cunoscut la un moment dat pe cineva care a luptat sau se lupta cu aceasta maladie crunta. Te invit si pe tine sa te alaturi acestei cauze.

Orice suma este importanta pentru cei peste 70.000 de bolnavi de cancer care apar anual in Romania.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

BUCHAREST INTERNATIONAL HALF MARATHON ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

7 Donatii

Anonymous

320 RON
Great cause! Great people!
09 mai 2016
Succes Adrian!!!
09 mai 2016

Anonymous

30 RON
bine ca te apuci de alergat, ca erai prea brandos.
09 mai 2016
Cu drag Tiberiu.succes.
09 mai 2016
Bafta!
09 mai 2016
Felicitari Adrian pentru dorinta de a-i ajuta pe ceilalti.
09 mai 2016