Radu Dumitrescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Sustine-ma pentru a-i ajuta!

160 RON Donatii stranse
32% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am ales sa aleg 21 km pentru cei care nu o mai pot face. Ajuta-ma sa redau speranta persoanelor care se lupta cu o boala incurabila.

Impreuna sustinem HOSPICE Casa Sperantei, primul centru complet de ingrijiri paliative din Romania!

Sustine-ma si tu!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

4 Donatii

Anonymous

30 RON
11 mai 2016
28 apr 2016
50 RON
27 apr 2016

Anonymous

30 RON
26 apr 2016