Ovidiu Talpos - Fundația HOSPICE Casa Speranței

ALERG PENTRU SPERANTA

580 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Provocarile ne fac bine, ne trezesc din amorteala si ne astern in fata tentatia de a depasi limite pe care le credem de neatins.

Sunt Ovidiu si voi alerga pentru speranta, pentru cei ce nu pot, pentru un zambet cat de mic, pentru un pic de timp.

Te provoc si pe tine: IESI DIN INERTIE! 

Prin gestul tau altruist ajuta-ne sa insuflam speranta celor pentru care fiecare rasarit de soare inseamna o noua provocare a vietii lor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

8 Donatii

Anonymous

10 RON
09 mai 2016

Anonymous

10 RON
09 mai 2016
30 apr 2016
Spor la alergat si la daruit speranta :)
29 apr 2016

Anonymous

180 RON
28 apr 2016
KEEP UP THE GOOD WORK!
28 apr 2016
cu drag
28 apr 2016

Anonymous

40 RON
Go Go Go!
28 apr 2016