Daca vrem, putem!

 

Andreea Lupu Fundația HOSPICE Casa Speranței

68.75% Complete
275 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
2
Donații

Ma numesc Andreea Lupu si sunt voluntar in cadrul organizatiei HOSPICE Casa Sperantei. Incerc sa fac cat pot sa ajut aceasta organizatie, de aceea voi alerga si pe data de 18 mai pentru cursa de  10 km.

Nu consider nici efort si nici sacrificiu ceea ce fac, ma bucur ca pot sa fac ceva pentru ei si ma bucur cand vad ca exista din ce in ce mai multe persoane care isi doresc sa ajute.  Am incredere ca ma poti ajuta sa –mi ating target-ul. Impreuna putem ajuta  copiii si adultii cu boli incurabile, ce au nevoie de ingrijire paliativa.

Nu conteaza cat de mica e suma, important e sa vrei sa ajuti!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la SemiMaratonul Internațional București pe 17-18 mai 2014! Dacă ești pregătit pentru această provocare și îți dorești să strângi fonduri pentru HOSPICE Casa Speranței, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înregistrare de mai jos. Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm ca efortul

 

2 Donații

Multumim frumos Andreea pentru sustinere.
15 May 2014
Iti multumim mult Andreea!
08 May 2014