Gabriel Moraru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Vreau sa ajut!

915 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

A darui este cel mai frumos gest cu care a fost inzestrat omul! Prin participarea mea la Semi-maratonul OMV Petrom vreau sa ajut si sa promovez cauza HOSPICE Casa Sperantei. HOSPICE Casa Sperantei a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania si ofera servicii gratuite pentru copii si adulti cu boli incurabile. Ingrijirea paliativa vizeaza imbunatatirea calitatii vietii pacientilor si familiilor acestora atunci cand se confrunta cu problemele unei boli incurabile, prin ingrijire medicala pentru pacient, sprijin social si consiliere psiho-emotionala si spirituala pentru pacient si apartinatori. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora. Cu ajutorul vostru putem participa activ la sustinerea activitatii lor. Orice donatie conteaza cu adevarat!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

8 Donatii

13 mai 2016

Anonymous

150 RON
13 mai 2016
30 RON
Multa sanatate!!
13 mai 2016
13 mai 2016
05 mai 2016
Sa fii iubit Morarule.Pentru o asemenea cauza sunt complet de acord.
05 mai 2016
Felicitari Gabi si success la marathon! Foarte buna si sanatoasa activitatea :)
04 mai 2016
28 apr 2016