Vreau sa ajut!

 

Gabriel Moraru Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
915 RON
Donations raised
500 RON
Target
8
Donations
I want to donate!
A darui este cel mai frumos gest cu care a fost inzestrat omul! Prin participarea mea la Semi-maratonul OMV Petrom vreau sa ajut si sa promovez cauza HOSPICE Casa Sperantei. HOSPICE Casa Sperantei a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania si ofera servicii gratuite pentru copii si adulti cu boli incurabile. Ingrijirea paliativa vizeaza imbunatatirea calitatii vietii pacientilor si familiilor acestora atunci cand se confrunta cu problemele unei boli incurabile, prin ingrijire medicala pentru pacient, sprijin social si consiliere psiho-emotionala si spirituala pentru pacient si apartinatori. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora. Cu ajutorul vostru putem participa activ la sustinerea activitatii lor. Orice donatie conteaza cu adevarat!

Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu concurăm unii împotriva celorlalți, ci alergăm cu toții pentru o cauză comună: susținerea serviciilor de îngrijire paliativă a copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă și a

 

8 Donations

13 May 2016

Anonymous

150 RON
13 May 2016

Beatrice

30 RON
Multa sanatate!!
13 May 2016

Gratiela Neagu

75 RON
13 May 2016
05 May 2016
Sa fii iubit Morarule.Pentru o asemenea cauza sunt complet de acord.
05 May 2016
Felicitari Gabi si success la marathon! Foarte buna si sanatoasa activitatea :)
04 May 2016
28 Apr 2016
Gabriel Moraru : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Vreau sa ajut!