Run for HOSPICE!

 

Edwin Enyesiobi Fundația HOSPICE Casa Speranței

7.5% Complete
30 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
1
Donații

When I think about how many little ones I can feed with my ability just keep running and never stop.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la SemiMaratonul Internațional București pe 17-18 mai 2014! Dacă ești pregătit pentru această provocare și îți dorești să strângi fonduri pentru HOSPICE Casa Speranței, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înregistrare de mai jos. Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm ca efortul

 

1 Donații

09 Apr 2014