Silvana Stoicescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Let’s all RUN- Respect Understand Nurture- for somebody in need!

750 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

10,000 metres = 500 lei donations = immesurable support for the people assisted by HOSPICE.  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu con

7 Donatii

Anonymous

150 RON
te quiero!!!
14 mai 2016
13 mai 2016
08 mai 2016

Anonymous

50 RON
Bafta!!!
06 mai 2016
Succes :)
03 mai 2016
full speed ahead
03 mai 2016

Anonymous

75 RON
Vreau sa-mi exprim admiratia pentru toti cei implicati in acest proiect si sa le multumesc pentru ca, prin exemplul lor, ne daruiesc o lume in care e loc si pentru aripi de ingeri.
03 mai 2016