Ionut Radulescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou pentru ziua mea

925 RON Donations raised
100% Complete
800 RON Target
5 Donations
I want to donate!

 

Dragilor,

Anul acesta, de ziua mea, aș vrea să vă cer un altfel de cadou. Sunt mulți oameni greu încercați, oameni pentru care fiecare zi este o nouă luptă pentru viață. Suferința lor nu poate fi descrisă în cuvinte, nici nu poate fi imaginată dar poate fi ușurată.Nu vreau cadouri anul acesta, aș vrea să ne unim forțele și să-i ajutăm pe cei care au nevoie cel mai mult să simtă că nu au fost părăsiți. Aș vrea să strângem 800 de lei pentru pacienții de la HOSPICE Casa Speranței. Așa că nu-mi luați cărți, muzică sau orice alt cadou, donați banii pentru a alina suferința semenilor noștri.

Vă mulțumesc încă de pe acum! Ziua mea este pe 5 august.  


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donations

Succes!
28 Jul 2016
100 RON
13 Jul 2016
La multi ani!
12 Jul 2016
75 RON
La multi ani!
12 Jul 2016
mult succes de peste hotare!
12 Jul 2016