Mirela Nemtanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Ce-mi doresc de ziua mea

400 RON Donatii stranse
40% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

In fiecare an, de ziua mea, ma simt o norocoasa: am alaturi familia, prietenii, dar mai ales pe cei doi pitici ai mei, ganduri bune si urari calde primite din diverse colturi ale lumii. In fiecare an imi simt ziua de nastere speciala.. Iar in acest an o sa imi rog prietenii, colegii si toti cei care doresc sa participe la intentia mea sa ma ajute sa fac aceasta zi cu adevarat speciala! As dori sa imi daruiesc ziua de nastere celor mai putin norocosi, copiiilor aflati in ingrijire paliativa la HOSPICE Casa Sperantei. De aceea va rog sa transformati toate florile, cadourile, atentiile, prajiturile destinate mie in donatii pentru HOSPICE. Orice donatie, cat de mica, va conta si imi va face ziua de nastere speciala!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

Alina Badea

50 RON
La multi ani, Mire! Sa fii sanatoasa si energia ta buna sa-i ajute si pe cei aflati in dificultate!
18 iul 2016

Anonymous

75 RON
La multi ani, doamna! Sa continui sa arati ca se poate sa facem diferenta prin cele mai mici gesturi!
17 iul 2016
La multi ani, Mirela!
17 iul 2016

Anonymous

75 RON
La Multi Ani, Mirela!
13 iul 2016

Ana

150 RON
La multi ani :*
13 iul 2016