Alerg si ajut!/I run and I help!

 

Elena Juganaru Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
505 RON
Donations raised
500 RON
Target
8
Donations
I want to donate!

Pot sa spun ca in urma cu 7 luni mi s-a schimbat viata, aproape tot atat de mult cum mi s-a schimbat dupa ce le-am nascut pe cele 2 fiice ale mele!

Am 50 de ani si pana acum 7 luni, singurul sport practicat a fost mersul pe bicicleta fixa. Mergand in parc si vazand atatia oameni alergand in jurul meu, mi-am zis ce-ar fi sa incerc si eu? Si incet, incet am inceput intai un fel de merso-alergare si apoi chiar sa alerg, ce-i drept la capitolul viteza mai am mult de progresat!

Alergarea ma ajuta sa ma echilibrez mental si cu fiecare antrenament efectuat traiesc cu senzatia ca ma autodepasesc, putin cate putin si ca sunt invingatoare in lupta cu trecerea timpului!

Pana acum anul acesta am alergat 1000 k , am participat la Crosul padurii (5K) si la OMV Half Marathon (stafeta 8K).

Cred ca fiecare din noi putem sa multumim divinitatii, oricare ar fi ea, ajutand, intr-un fel sau altul persoanele in dificultate, astfel incat  sa primeasca atentia, medicamentatia si ingrijirile de care au nevoie.

Mi-am propus sa ajut la realizarea acestui scop prin participarea mea in octombrie 2016 la Raiffeisen Bucharest Marathon (21,097 K) si va invit sa fiti alaturi de mine si Fundatia HOSPICE Casa Sperantei pentru oferirea de ingrijire paliativa adultilor si copiilor cu boli incurabile.

Orice suma pe care o veti dona, va fi mai mult decat bine venita si gestionata 100% in interesul pacientilor cu boli incurabile.

Iti multumesc pentru sustinere!

 

I can tell that 7 months ago my life has changed, almost as much as it has changed when I gave birth to my two daughters!

I am 50 years old and till 7 months ago, the only sport that I practiced was indoor cycling. Walking through the park and seeing so many people running around me, I said to myself what if I would also try it? And slowly, I started at first a kind of walking-running pace, and later on I began running. Honestly speaking I still have a lot to work to improve my speed.

Running helps me to balance my mental health and with each training done I feel that I am self-improving, little by little, and I feel that I am a winner in the fight with the passing time.

Till now this year I have run 1000 km, and I participated at Crosul Padurii (5 km) and at OMV Half Marathon (relay 8 Km). I strongly believe that each of us can thank to the divinity, no matter it’s name, by helping in one way or in another the persons in difficulty, so they will receive attention, medication and the care they need.

 I want to help achieving this goal through my participation in October 2016 at Raiffeisen Bucharest Marathon (21.097 Km) and I invite you to stand by me and Fundatia Casa Sperantei providing palliative care for adults and children with incurable diseases.

Any amount that you donate will be more than welcomed and 100% managed in the interests of patients with incurable diseases.

Thank you for your support!

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu concurăm unii împotriva celorlalți, ci alergăm cu toții pentru o cauză comună: susținerea serviciilor de îngrijire paliativă a copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă și

 

8 Donations

Anonymous

75 RON
26 Jul 2016
18 Jul 2016

Anonymous

50 RON
18 Jul 2016

Anonymous

30 RON
Pentru o viata mai buna!
16 Jul 2016
15 Jul 2016

Anca-Georgiana

40 RON
Run ELENAAA!! Un exemplu de urmat de noi toti! :-)
14 Jul 2016

Codruta

40 RON
Felicitari pentru ambitia si perserverenta de care dai dovada. Asteptam ca pana la finalul anului sa ai 2016 km alergati!
14 Jul 2016

Anonymous

20 RON
14 Jul 2016
Elena Juganaru : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg si ajut!/I run and I help!