Liana Stanciu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

De ziua mea, daruieste-le lor speranta!

1,300 RON Donatii stranse
100% Complete
800 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 Luna aceasta implinesc 45 de ani. Nu-mi trimiteti flori si bomboane! Cel mai frumos cadou pe care mi-l puteti face este sa le daruiti bolnavilor incurabili o raza de speranta. Impreuna putem sa le facem suferinta mai usoara, durerea mai suportabila, zilele mai senine prin servicii de ingrijire paliativa de calitate.

In urma cu cateva luni, am vizitat Centrul de ingrijire al HOSPICE Casa Sperantei din Bucuresti, o organizatie care, de 24 de ani, a oferit ingrijire  paliativa pentru peste 20.000 de bolnavi incurabili, copii sau adulti, si sprijin pentru familiile lor. A fost o intalnire emotionanta, care m-a convins ca impreuna trebuie si putem face mai mult pentru cei care au cea mai mare nevoie de ajutorul nostru.

Doneaza pentru ingrijirea paliativa a bolnavilor incurabili!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

20 iul 2016
20 iul 2016
150 RON
La multi ani, draga Liana!
15 iul 2016

Anonymous

150 RON
14 iul 2016