Alerg pentru HOSPICE! Alerg pentru viata!

 

Ana Mistreanu Fundația HOSPICE Casa Speranței

37.857142857143% Complete
265 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!
Pe 9 octombrie 2016 voi alerga din nou la Maratonul Bucuresti Raiffeisen Bank, alaturi de fundatia mea de suflet,HOSPICE Casa Sperantei, cu toata dragostea pentru cauza sustinuta de aceasta fundatie, cu compasiunea pentru oamenii bolnavi, cu recunostinta pentru faptul ca sunt sanatoasa si pot alerga, dar mai ales cu convingerea ca viata merita traita frumos pana in ultima clipa. 

Anual in Romania, peste 70.000 de oameni se imbolnavesc de cancer. Peste 40.000 de romani mor in fiecare an din cauza acestei boli. Aproape fiecare dintre noi are pe cineva in familie sau cunoaste pe cineva, rapus de aceasta boala necrutatoare.

 Daca doresti si tu sa le fii alaturi celor care se lupta cu cancerul, sa le inspiri incredere sa nu renunte la lupta si sa priveasca viata cu speranta, te invit pe platforma Galantom unde poti sustine financiar cauza Fundatiei HOSPICE.

 Multumesc,

     Ana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu concurăm unii împotriva celorlalți, ci alergăm cu toții pentru o cauză comună: susținerea serviciilor de îngrijire paliativă a copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă și

 

6 Donații

06 Oct 2016
-
19 Sep 2016
Te apreciez pt ca te implici in a schimba lumea prin propriul exemplu! Mult succes!
17 Sep 2016
13 Sep 2016

Anonymous

80 RON
13 Sep 2016
Succes, Ana!
13 Sep 2016
Ana Mistreanu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru HOSPICE! Alerg pentru viata!