Raluca Barchi - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Ziua mea de anul acesta nu o sa fie despre mine

1,725 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Voi toti stiti cat de importanta este ziua mea pentru mine. V-am stresat mereu cu asta, stiu, si va multumesc pentru faptul ca ati fost mereu alaturi de mine. :)

 Anul acesta o sa facem ceva diferit...

 Ziua mea de anul acesta nu o sa fie despre mine, o sa fie despre toti cei care traiesc cu o boala incurabila.

 Cel mai mare cadou pe care mi-l puteti face anul acesta de ziua mea este sa donati catre fundatia HOSPICE Casa Sperantei. Orice suma aduce un zambet, speranta.

 Asa ca va rog mult de tot, fara flori, fara dulciuri.

 Ajutati-ma de ziua mea, sa fac un cadou celor mai putin norocosi.

 Donatia se face online, 100% sigur si anonim. 

 PS: DA, o sa dau de baut. NU, chiar nu o sa primesc cadouri! :)​

 Va super multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

7 Donatii

30 iul 2016
30 iul 2016

Anonymous

500 RON
signed NO Tr_ _ _ _ e
19 iul 2016
UN ZAMBET PENTRU TINE! LA MULTI ANI!
19 iul 2016
300 RON
Suntem mandrii de tine!
19 iul 2016

Anonymous

490 RON
Happy Birthday! #nothim
19 iul 2016

Anonymous

10 RON
Sper sa fie de folos ajutorul meu. Doamne ajuta ca oamenii care au nevoie sa fie ajutati iar noi ceilalti sa fim de ajutor! Sa ne iubim unii pe altii, e cel mai de pret lucru. Dragostea nu trebuie sa moara niciodata! El Siete
19 iul 2016