Cristian Hrubaru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Le daruiesc ziua mea celor ce sufera de boli incurabile

805 RON Donatii stranse
100% Complete
800 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei, eu fac o varsta in luna august. Daca va gandeati cumva sa-mi faceti un cadou, aflati ca anul acesta le-am daruit ziua mea de nastere copiilor si adultilor care sufera de boli incurabile, ingrijiti de HOSPICE Casa Sperantei. Faceti-mi aniversarea frumoasa donand pentru ca ei sa primeasca ingrijire paliativa gratuita.

Va multumesc si ne auzim la Rock FM!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

16 aug 2016
08 aug 2016
La mulți ani Hrubi și sănătate multa "invitaților" tăi din Hospice!
27 iul 2016

Anonymous

50 RON
La multi ani!
27 iul 2016