Alerg pentru Hospice! Din nou :)

 

Andreea Dora Mag Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
2,245 RON
Donations raised
1,500 RON
Target
8
Donations
I want to donate!

Sunt un alergator amator.
In lunile mai si octombrie, alerg cate 21 de km.
Si am inceput si voi continua sa o fac pentru HOSPICE Casa Sperantei.
Pentru ca sprijinul vostru si kilometrii mei pot sa aline suferinta unor oameni care au nevoie.

Doneaza pentru HOSPICE Casa Sperantei!
Doneaza pentru ingrijirea bolnavilor in stare terminala!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu concurăm unii împotriva celorlalți, ci alergăm cu toții pentru o cauză comună: susținerea serviciilor de îngrijire paliativă a copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă și

 

8 Donations

Alexa & Crenguta

50 RON
multumiri!
25 Sep 2016
Te sustinem in acest gest minunat pe care il faci. Mona, Nico, Oana, Mariana, Ioan, Petru, Erji.
15 Sep 2016

Maratonul Dulce

1,320 RON
multumiri din suflet colegilor generosi, care au donat pentru Hospice Casa Sperantei in cadrul editiei toamna/iarna 2016 a Maratonului Dulce :)
15 Sep 2016

CORINA CIOROGA

75 RON
14 Sep 2016
14 Sep 2016

Mugur Florescu

150 RON
14 Sep 2016
14 Sep 2016
Multumim!
14 Sep 2016
Andreea Dora Mag : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru Hospice! Din nou :)