Alerg alaturi de echipa HOSPICE pentru a sustine ingrijirea paliativa.

 

Catalin Clemente Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,248 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
16
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Marturisesc ca nu am stiut pana de curand ce inseamna acest lucru. Cel mai probabil este un termen nou si pentru cei mai multi dintre voi. 

Sufar ca nu am stiut de acest lucru acum mai bine de 10 ani cand mi-am pierdut parintii in lupta lor cu cancerul.

Pe scurt, ingrijirea paliativa  reprezinta asistenţa medicală a pacienţilor cu boli active, progresive şi avansate, pentru care prognosticul este limitat iar îngrijirea trebuie să se concentreze asupra asigurării calităţii vieţii.

Viziunea HOSPICE este ca in Romania toți pacientii cu boli incurabile sa beneficieze de servicii adecvate de ingrijire paliativa, la momentul potrivit, pentru a trai cu demnitate fiecare clipa, alaturi de cei dragi.

Aprofundand subiectul si incercand sa inteleg cat mai mult din activitatea HOSPICE am ramas impresionat de faptul ca se intampla asa ceva in tara noastra, renumita pentru sistemul sau de sanatate invechit, amortit si parca fara de speranta.

Asadar, haideti sa contribuim cu totii la aceasta miscare, care ia amploare, colectand cativa banuti, oricat de putini.. 10 lei, 20 de lei .. oricat.  

Eu ma alatur echipei HOSPICE, voi alerga la  cursa de semimaraton, la Maratonul Bucuresti din 9 Octombrie si voi incepe prin a dona taxa de participare. 

Va invit sa fiti alaturi de mine si sa sustineti si voi intr-o maniera concreta cauza lor printr-o donatie cat de mica. 

Va multumesc din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu concurăm unii împotriva celorlalți, ci alergăm cu toții pentru o cauză comună: susținerea serviciilor de îngrijire paliativă a copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă și

 

16 Donații

Anonymous

75 RON
Cu drag, pentru cei care au nevoie
11 Oct 2016

mircea spinei

100 RON
08 Oct 2016
Run for Hospice!
07 Oct 2016
07 Oct 2016
06 Oct 2016
Felicitări pentru initiativa! Este un proiect care merita atentie!
05 Oct 2016

Lacramioara

50 RON
05 Oct 2016

Catalin Preda

30 RON
Succes!
22 Sep 2016

Cornel Istrate

50 RON
21 Sep 2016

Anonymous

150 RON
21 Sep 2016

Anonymous

150 RON
Aspiratiile noastre, valorile si principiile pe care le avem fac diferenta pentru un maine mai bun. Felicitari Catalin! :)
21 Sep 2016
21 Sep 2016
21 Sep 2016

Lavinia

50 RON
Succes!
21 Sep 2016
Succes!
20 Sep 2016
imi donez taxa de participare la Semimaratonul din 9 Octombrie
16 Sep 2016
Catalin Clemente : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg alaturi de echipa HOSPICE pentru a sustine ingrijirea paliativa.