Carmen Chirica - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
0% Complete
5,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

If l hade a second chance...
Oameni cu suflet frumos, va doresc sa aveti vreme frumoasa in suflet mereu!

De ziua mea (21 mai) nu imi doresc prea multe daruri. Am ales sa imi donez ziua celor care traiesc cu indoiala in suflet si pt care ziua de maine e o noua victorie. Va invit sa daruim putin pt cei care se lupta pt o noua sansa sau pt un sfarsit decent. Stiu bine cum e sa privesti neputiincios cum boala asta il schimba si il macina pe omul drag, ii ia treptat puterea de a lupta,dar nu si iubirea. Ea singură ramane. Am invatat sa traiesc cu DORUL si datorita lui am supravietuit. Nepotii si copiii m-au motivat. Am descoperit impreuna ca supararile si obstacolele te intaresc si ca in viata uneori ai succes, alteori inveti din esecuri.
Daruiti cu noblete putin pt mai mult!
Zambetul si ruga de multumire a celor care vor primi va fi balsamul sufletului vostru. Atat de mult, pt foarte putin! Va multumesc! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!