Alex Kelerman - Fundația HOSPICE Casa Speranței

De ziua mea - alergam si facem fapte bune

175 RON Donatii stranse
7.9545454545455% Complete
2,200 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru mine, vârsta este doar un număr. Iar ziua mea de naștere este o ocazie specială să-mi amintesc cât de norocos sunt să fiu aici, pe lumea aceasta, să îi am alături pe cei dragi și să petrec momente de calitate împreună cu aceștia. Cu cât înaintez în vârstă, devin din ce în ce mai conștient de lucrurile pe care le las în urma mea și de impactul pe care îl am în jurul meu. Îmi doresc să suport cauzele sociale în care cred, iar HOSPICE este una dintre ele. De aceea, îmi donez ziua de naștere pentru a fi alături de ei și demersurile lor. 

Vrei să-mi faci un cadou? 

Vrei să fii altături de mine de ziua mea de naștere? 

Te rog, fă o donație aici :) 

Nu trebuie să fie o sumă mare, trebuie doar să fie multe sume mici. 

Îți mulțumesc și sunt recunoscător că ești alături de mine!

 Alex Kelerman


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

2 Donatii

Împreună putem lăsa lumea un pic mai bună decât am găsit-o. :)
11 nov 2016
Walk the talk :)
03 nov 2016