De ziua mea - alergam si facem fapte bune

 

Alex Kelerman Fundația HOSPICE Casa Speranței

7.9545454545455% Complete
175 RON
Donations raised
2,200 RON
Target
2
Donations
I want to donate!

Pentru mine, vârsta este doar un număr. Iar ziua mea de naștere este o ocazie specială să-mi amintesc cât de norocos sunt să fiu aici, pe lumea aceasta, să îi am alături pe cei dragi și să petrec momente de calitate împreună cu aceștia. Cu cât înaintez în vârstă, devin din ce în ce mai conștient de lucrurile pe care le las în urma mea și de impactul pe care îl am în jurul meu. Îmi doresc să suport cauzele sociale în care cred, iar HOSPICE este una dintre ele. De aceea, îmi donez ziua de naștere pentru a fi alături de ei și demersurile lor. 

Vrei să-mi faci un cadou? 

Vrei să fii altături de mine de ziua mea de naștere? 

Te rog, fă o donație aici :) 

Nu trebuie să fie o sumă mare, trebuie doar să fie multe sume mici. 

Îți mulțumesc și sunt recunoscător că ești alături de mine!

 Alex Kelerman


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

2 Donations

ANCUȚA DOBOȘ

75 RON
Împreună putem lăsa lumea un pic mai bună decât am găsit-o. :)
11 Nov 2016
Walk the talk :)
03 Nov 2016
Alex Kelerman : Fundația HOSPICE Casa Speranței
De ziua mea - alergam si facem fapte bune