Dana Popovici - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou de ziua mea

700 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta a fost un an al schimbarilor pentru mine.Anul acesta si asteptarile mele s-au schimbat. Nimic Nu e Mai important decat Sa daruiesti celui ce are nevoie, drept urmare de ziua mea imi doresc ca Eu Sa Nu primesc, ci Sa daruiesc. Daruiesc celor Mai putin norocosi decat mine, celor care sunt in suferinta si au nevoie de ajutor. Asadar, va rog fiti alaturi de mine ca anul acesta Sa pot darui cadoul ce mi-l doresc.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

Anonymous

200 RON
La multi ani si multa sanatate si fericire!Sa ai putere sa poti schimba si viata altor oameni!
23 nov 2016

Anonymous

300 RON
Multumesc ca existi.
22 nov 2016

Anonymous

200 RON
Cu mare drag
15 nov 2016