Ioana Lazarescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Dar din dar

776 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

O stiti si voi, o stiu si eu: am prea multi pantofi; si rochite-bluzite-palariute-gentute. 

Dincolo de dorinta mea de a stere praful de pe mai putine lucruri, exista si motive mai serioase pentru care suntem aici: eu vreau ca ziua mea sa insemne ceva, iar voi vreti sa imi faceti pe plac de ziua mea :)

Asadar, bucurati-ma indreptand gratia voastra catre HOSPICE.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

7 Donatii

La multi ani, Ioana si multumim pentru sustinere!
05 nov 2016
La muulți ani! La cât mai multe fapte de genul ăsta și la cât mai mulți oameni pe care sa i atragi alături de tine!!
05 nov 2016

Anonymous

150 RON
03 nov 2016
Happy Bday! :) Inca un moment in care invat ca magia din viata de zi cu zi o creeaza, de fapt, oamenii frumosi si buni, asa cum esti tu! Multumesc!
01 nov 2016

Anonymous

101 RON
:)
27 oct 2016

Geanina Babiceanu

75 RON
17 oct 2016

Anonymous

150 RON
Be the change you want to see in the world
17 oct 2016