Maria Madalina Negoita - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Sustinem impreuna HOSPICE Casa Speranței!

515 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței!

Haideti sa ajutam ca fiecare zi din viata unor oameni sa fie mai usoara, mai buna si mai frumoasa! Fiecare donatie ajuta persoane cu boli incurabile, cu ajutorul tau un copil, un parinte sau un bunic/a va putea trece mai departe peste acest obstacol. Hai sa le facem o viata mai buna, sa le oferim din putinul nostru!

"HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor."

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

8 Donatii

08 dec 2016
08 dec 2016
08 dec 2016
multa sanatate!
04 dec 2016

Anonymous

30 RON
Pentru un scop util pentru nevoiasi!
24 nov 2016
24 nov 2016
Va urez succes!
24 nov 2016

Anonymous

30 RON
Transforma un gest mic intr-o fapta mare!
17 nov 2016