Impreuna putem usura cauza HOSPICE!

 

Mirela Gheorghe Fundația HOSPICE Casa Speranței

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Oricine este afectat de o boala incurabila are dreptul la ingrijiri paliative pentru alinarea suferintei.


HOSPICE Casa Sperantei este primul ONG din tara care ofera servicii gratuite pentru ingrijirea bolnavilor, atat la domiciliu, cat si in unitate cu paturi.

De peste 10 ani, HOSPICE Casa Sperantei demarează un proiect in care copiii pacientilor adulti tratati la HOSPICE au parte de o tabara cu tematici diferite la Plaiul Foii. Anul acesta, tabara se va tine la Adunatii Copăceni, având tematica "lumea carnavalului". Aceasta tabăra, de o săptămana, inseamna diferite jocuri ale copilăriei, vizite la muzeele din Bucuresti si distracție la Aventura Parc.

Aceasta cauza are nevoie de ajutorul nostru, oricum o putem noi oferi. Asadar, va invit sa sustineti si voi HOSPICE Casa Sperantei cu o donatie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

De peste 10 ani HOSPICE Casa Sperantei demarează un proiect in care copiii pacientilor adulti tratati la HOSPICE , frații si surorile copiiilor pacienti si copiii pacientilor care din păcate nu mai sunt printre noi au parte de o tabăra de o săptămana de vacanța /tabăra avand tematici diferite la Plaiul Foii. 

Provocati de profesorul lor Florin Anghel, studentii de la ASE se vor intrece intr-un concurs inedit. Vor face o intrecere de fundraising. Pana pe 15 decembrie vor incerca sa stranga cat mai multe fonduri pentru proiecte sociale pe care au ales sa le sustina prin platforma Galantom. O intrecere in care cei mai mari castigatori sunt beneficiarii proiectelor sociale sustinute.  O idee asa de fai

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!